Про «смачні» соціальні дійства чули?!

Проект «ProstirViews: молодіжна партисипація в громаді» триває, а наша громадська організація «Глобальний погляд» та молодіжна ініціативна група «Точка» продовжує дивувати херсонців своїми цікавими громадськими івентами. 


Сьогодні, 14 вересня 2018 року, ми разом провели «смачний» театралізований соціальний перформанс «Яка «Влада» та «Молодь» на смак?». Погода знову тішила, а вулиця Суворова, як завжди, була привітною. Та найбільше порадувало те, що херсонці дуже активно їли цукерки, голосували і ділилися власними думками про сучасну ВЛАДУ та МОЛОДЬ. 


Результати «смакування» висвітлимо на нашій сторінці завтра після проведення другого такого ж перформансу у рамах Фестивалю громадських ініціатив «UCRAZYans». 


Проект підтримано Фондом громади Херсона «Захист» та проектом «Публічні діалоги – шлях до успішного самоврядування», який реалізується в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.


P.S. Якщо сьогодні ТИ не встиг спробувати на смак МОЛОДЬ і ВЛАДУ, не мав змоги або просто не знав, то можеш СКАЗАТИ СВОЄ СЛОВО завтра на Фестивалі громадських ініціатив «UCRAZYans» у парку «Херсонська фортеця», локація ГО «Глобальний погляд», 15:00–17:00 години. 





Хмаринка ##