Церемонія нагородження переможців конкурсу малюнків «Що б я змінив у своєму мікрорайоні «Житлоселище...»

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків для школярів «Що б я змінив у своєму мікрорайоні «Житлоселище...».

Конкурс малюнків було проведено як позаплановий захід в рамах проекту «Квартал міських ідей». Головна мета конкурсу – надати дітям можливість показати через малюнок, яким вони бачать простір, де проживають, що б вони хотіли змінити у своєму мікрорайоні, а також із задоволенням провести час з батьками та проявити свою творчість. Мріяти про те, яким буде твій мікрорайон у майбутньому, не просто варто, а вкрай необхідно!

Школярі створили яскраві, фантастичні образи майбутнього безпечного і комфортного мікрорайону. Вони літають з Жилоселища на Острів на дивовижній канатній дорозі, вони створюють нові місця відпочинку, бажають жити в чистому мікрорайоні, творять нові обрії розвитку території, на якій вони проживають. А дорослим варто побачити, яку мрію змальовують наші діти – в якому мікрорайоні та місті вони хочуть жити!

За результатами on-line голосування на сторінці Facebook «Житлоселище» переможцями конкурсу стали: 1-е місце – Леонтієва Анастасія (ш  кола № 5), 2-е місце – Томенко Мирослав (школа №5), 3-є місце – Татаровський Дмитро (школа № 46) і Бондарь Діана (школа № 5).

По закінченні церемонії нагородження учасників конкурсу розважали студенти Херсонського економічно-правового інституту. Було цікаво і весело!

Дякуємо усім спонсорам, які долучились до доброї справи: головному спонсору конкурсу – супермаркету «Малина» – за призи переможцям та солодкий стіл для всіх учасників конкурсу малюнків; ТОВ «Данон Дніпро» – за частування власною корисною продукцією; ТРЦ «Чудо парк» – за сертифікати до парку розваг; видавництву «Ранок» – за подарунки усім учасникам конкурсу; Фонду громади міста Херсона «Захист» – за чудові патріотичні календарі «Херсон – це Україна!».

Хмаринка ##