«Що б я змінив у своєму мікрорайоні «Житлоселище...»

Сьогодні, на сторінці проекту «Квартал міських ідей», розпочинається on-line-голосування конкурсу малюнків школярів «Що б я змінив у своєму мікрорайоні «Житлоселище...», який проводить наша громадська організація разом зі спонсором конкурсу супермаркетом «Малина». Звертаємо вашу увагу на те, що оригінали малюнків розміщені у 1-му торговому залі супермаркету «Малина» і всі охочі можуть їх переглянути та долучитися до голосування.

Нагородження переможців відбудеться 1-го червня у Міжнародний день захисту дітей. Усі учасники конкурсу будуть запрошені на солодкий стіл, а переможці (дякуючи вашій активній участі у голосуванні) – отримають подарунки від спонсора конкурсу.


За активну участь у конкурсі хочеться висловити подяку вчителям шкіл № 5,47 і 46 та, особисто, директорці бібліотеки-філії № 3 Романчук Людмилі Леонтіївні за заохочення дітей намалювати мікрорайон своєї мрії.

Проте деякі керівники (Ліцей журналістики, бізнесу і правознавства) не прийняли пропозицію участі у конкурсі, бо їм «…це не треба…» і «діти надто завантажені». Нажаль, буває й таке…

Конкурс малюнків, як позаплановий захід, проводиться в рамах проекту «Квартал міських ідей». Проект «Квартал міських ідей» реалізується в рамах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО Центр «Жіночі перспективи» спільно з БО «Фонд громади міста Херсона «Захист», за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Хмаринка ##